DeNova Ressourcecenter

I Denova Ressourcecenter behandler, sorterer og genanvender vi affald. Vi er en virksomhed beliggende på Havnevej 25, ejet af HC Container. Vi er med til at forsyne forbrændingsanlæg rundt omkring i Danmark så du og jeg kan holde varmen om fødderne i de kolde vintermåneder.

HC Container er en stolt familievirksomhed med rødder helt tilbage i 1952, hvor Carl Christensen åbnede en lokal vognmandsforretning i Hareskov By. I 1967 kom hans søn Henning ind i firmaet, som dengang primært udførte dagrenovation og kørte med byggematerialer. Med Kim König ved roret i dag har HC Container gennem tre generationer haft en ambition om at skabe et regionalt renovationsselskab med sikkerhed og kvalitet i højsædet og med fokus på miljø.

I dag er firmaet landsdækkende og råder over en betragtelig vognpark samt containere og lifte til udlejning. Læs meget mere om HC Container på www.hccontainer.dk.

Ligesom moderselskabet har Denova Ressourcecenter en vision om at være blandt de førende miljøvirksomheder. Vi stræber efter grønneste teknologi. Dels fordi det er sund fornuft og dels fordi vi ikke kan være andet bekendt. Derudover er troværdighed et nøgleord for Denova Ressourcecenter. Vi vil være og er til at stole på og insisterer på at vores forretning er til at gennemskue

DeNova ApS

Havnevej 25
3300 Frederiksværk
CVR: 60857016

Direktion Jimmy Opfermann
Tlf.: +45 30 42 54 00
Email: jimmy@denova.dk

Kontakt

DeNova reception
Tlf.:  +45 47 77 26 12
Fax: +45 47 77 26 42